New years eve

Happy new years

Nu är det nyårsafton och det nya året ska invigas! Planerna är kanon, jag, Matilda och Amy ska till Yotel där jag vet en del andra Au Pair polare som ska dit, kommer bli skitskoj!! Jag jobbar en timme till sen blir det att fixa sig snabbt som fan för att sen käka på restaurang med mina fina tjejer, Linnéa, Jonna, Vendela, Emma, Matilda, Josefin, Amy och Linnea H :) 

2014 kommer bli grymt men det kommer vara svårt att slå mitt 2013 som varit helt fantastiskt!!

Nyårslöften
1. Inget godis, inga kakor och inget sött! - Har detta nyårslöftet varje år, alltid lika kul och se hur länge jag klarar det för varje år säger jag, nu ska jag verkligen hålla det. Förra året höll jag mig 1 vecka och 3 dagar, hyfsat bra? Hur länge klarar jag mig detta året?!
2. Komma igång med träningen -  IGEN, började träna 3 dagar i veckan här i USA när jag köpte mitt gymkort sen kom förkylning och efter det halsont så har väl inte blivit något träning överhuvudtaget på en månad. Men när jag fick reda på att Josefins värdfamilj har ett beachhouse på Jersey shore så lockar det sjuuuukt mycket! 
3. Bli ännu starkare - mina snart 4 månader här har gjort mig sjukt mycket starkare. Många har nog sett mig som en svag människa förut som går med på allt och aldrig säger ifrån och det har jag verkligen varit. Umgås man med många starka personligheter så blir det lätt att vissa ses som svaga. Kommer aldrig ändra att säga till om småsaker för en sån person är jag helt enkelt inte, men på senaste tiden har jag verkligen börjat våga säga ifrån och det har visat att lilla Minette har också har lite stake i sig! Ingen ska utnyttja att du är svag som jag blivit i mitt liv så det är ändring på det.
4. Resa mer - att uppleva andra länder och nya platser gör att du utvecklas som person, anser jag! 
5. Uppskatta och visa mer tacksamhet - man tar mycket för givet och uppskattar inte små grejer som betyder mycket. Tacksamhet har jag blivit bättre på men inte tillräckligt, att vi lever, har mat på bordet, att jag har fått nya helt fantastiska vänner, att jag har vänner kvar hemma som visar sig vara riktiga, att jag mår bra!

Hoppas ni får en fantastisk nyår och ett fantastisk 2014! Nu tar vi shotten och skålar för 2014!! CHEEEEERS