Sleepover

Gårdagen blev hur mysig som helst! 
Jag jobbade mellan 10-17 och lite innan jag slutade kom Amanda. Då begav sig hela familjen + Amanda ner till en parad som hade anordnats i Madison, supergulligt med alla ungar som sprang runder i Paraden. Efter vi kollat paraden gick vi till "centrum" av Madison för att att granen skulle tändas, ungefär som när granen i NY tänds! (Dock tappade jag min iPhone så baksidan spräcktes,bra jobb Minette Sandberg) Efter vi fått tillräckligt med julkänsla åkte jag och Amanda hem för att ha film & myskväll med Marabou, pappas underbart goda Nougat, Juleskum & Pringles! Amanda sov hos mig och det blev en kanonmysfredag!
 
Idag vaknade jag och Amanda runt 9 och då fixade vi oss snabbt för att bege oss till Livingstone Mall för att kolla lite julklappar och jacka & skor till Amanda. Inget för veliga Amanda men lite julklappar och juldekorationer blev det för mig!
 
Nu ligger jag precis nyduschad och har Timber - Pitbull, Ke$ha på repeat. Ikväll blir det utgång med Linnéa, Anna-Maria (En tjej från Training School) och hennes 4 kompisar! Snart ska jag börja fixa mig och vid 9 tar jag och Linnéa tåget in till NY för att sätta oss på en bar! 
 
Twister med ungarna, fy fan va roligt det spelet är!
 
 
 
 
 
 
Mhh, Mint choklad glass med chokladbitar, M&M, Oreo, Vispgrädde och Chokladsås! Kan ALDRIG blir för mycket!
Självklart måste man få lite julkänsla på sitt rum med!
 
 
Julgranständningen!