Bergsklättring

Förra helgen tog jag, Amanda och Michaela oss upp för ett berg här i Gol, mycket annat har man inte för sig på helgerna så varför inte bestiga ett berg om man har chansen. Vi tog oss 902 möh och jävlar vilken träning det va, tog oss 1.5 h upp och ungefär lika lång tid ner. Träningsvärken efter de branta backarna upp för berget va inte att leka med. Efter bergsvandringen blev det att fräscha upp sig och med lite ombyte på det blev det partaj.

Denna helgen har blivit betydligt lugnare och slappare än förra. Vi kollade idol i fredags som verkligen är en höjdpunkt på veckan utan wi-fi. Lördagen spenderades lite på hotellet för att sno internet och för att ladda hem lite ph-avsnitt, sen var jag och Amanda helt uppe i vårt paradise hotel kollande så det blev inte många knop gjorda på lördagen alls.
  Idag har vi med bara slappat, skönt som bara den. Att sova länge och att bara ta det lugnt och kolla film är otroligt skönt med jobbveckor med mycket övertid så det var väldigt behövligt med en lugn helg. Imorgon är det dags igen, men halva tiden är avklarad så half way through.